Wofi - Luotettavat ja trendikkäät sisustusvalaisimet

Wofi (Wortmann & Filz) tunnetaan innovatiivisena ja aikaa seuraavana, silti perinteikkäänä valaisinvalmistajana. Yrityksen historia ulottuu yli 50 vuoden päähän, jolloin valaisintehdas perustettiin Saksaan. Wofi haluaa olla suunnannäyttäjä valaisinalan tuotekehityksessä ja trendien tunnistamisessa. Markkinoille tuodaankin vuosittain jopa satoja uusia tuotteita, joissa ilmentyvät uudet ideat ja osaaminen. Tämä on mahdollista myös siksi, että yritys kuuntelee ja kunnioittaa asiakkaidensa toiveita erityisen tarkkaan käyttäen samalla apunaan taitavimpia tuotesuunnittelijoita. Wofin valaisimet edustavat siis aina viimeisintä, energiatehokasta ja toimivaa teknologiaa sekä moitteetonta valaistusta. Tämän lisäksi ne ovat ilo silmälle ja hinta-laatusuhteeltaan voittamattomia.

Vakuuttava valikoima tarjoaa suosikkivalaisimen joka kotiin


Laajaan valikoimaan kuuluu monipuolinen kattaus kauniita ja näyttäviä kodin valaisimia. Kodin sisustus on helppo viimeistellä Wofin upeilla kattovalaisimilla tai seinävalaisimilla. Pöytävalaisimet ja lattiavalaisimet tuovat tarvittavaa valoa vaikkapa yöpöydälle tai lukunurkkaukseen. Malliston täydentävät osaltaan ulko- ja pihavalaisimet. On toiveissa sitten yksilöllisempi ratkaisu, ajatonta tyylikkyyttä henkivää tunnelmaa tai vaikkapa sisustukseen istuva huomiota herättämätön valaisin, löytyy valikoimasta taatusti mieluisa vaihtoehto.

Muotoilun ja energiatehokkuuden taustalla moitteeton toimivuus


Aikaa kunnioittava muotoilu yhdistettynä tämän päivän teknologiaan – niistä on Wofin pöytä- ja lattiavalaisimet tehty. Tyylikkäät valaisimet antavat mahdollisuuden muodostaa huoneeseen yksilöllisiä valaistusvyöhykkeitä ja korostaa haluttuja yksityiskohtia valon avulla. Niin Wofin seinä- kuin kattovalaisimet tekevät huoneesta tilavamman oloisen ja eteisestä ja käytävistä leveämmät, sillä valaisimet vaikuttavat syvyysvaikutelmaan. Saatavana on sekä moderneja ja klassisia että avantgarde-vaihtoehtoja. Kaikki Wofin valaisimet suunnitellaan myös materiaaleiltaan sekä toimivuudeltaan ympäristöä kunnioittaen. Siksi esimerkiksi LED-teknologialla toimivat valaisimet kuluttavat energiaa niukasti ja kestävät käytössä jopa 20 vuotta perustuen käyttötunteihin. Lisäksi materiaalien kierrätettävyyteen kiinnitetään huomiota, samoin kuin koko prosessiin moderneista tuotantotiloista aina jakelukeskukseen asti.

1-58 / 58

58 tuotetta

Rajaa
Järjestä

1-58 / 58

58 tuotetta

Rajaa
Järjestä

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-19.30 | La 10-18 | Su 12-18